Zařízení & příslušenství
Vařený bulgur
Příprava 5min.
Celkový 35min.
8 porcí
Suroviny
-
200 - 500 gramů pšenice bulgur střední
-
400 - 800 gramů vody
-
½ - 2 polévkové lžíce oleje
-
½ - 1 čajová lžička soli
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porce
Sodík
295.8 mg
Protein
5.6 g
Kalorie
896.4 kJ /
214.1 kcal
Tuk
1.9 g
Vláknina
6.4 g
Nasycený tuk
0.1 g
Sacharidy
43 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Mrkvovo-bulgurová směs se žampiónovou omeletou
25min.
Vařená quinoa
15min.
Vařené jáhly
45min.
Vařená hnědá (natural) dlouhozrnná rýže
55min.
Restovaná zeleninová směs
30min.
Restované mrkvové tyčinky (200 gramů)
15min.
Těstoviny, vařené
20min.
Rýže, vařená
25min.
Restovaná cibule (300 gramů)
20min.
Kroupy s omáčkou z ricotty, květáku a mandlí
40min.
Restované hříbky s česnekem
20min.
Kroupy se žampióny
55min.